Vīzas/

Vīza uz Baltkrieviju Vīza uz Baltkrieviju

VĪZA UZ BALTKRIEVIJU

 
IELŪGUMA NOFORMĒŠANA BEZ VĪZAS IEBRAUKŠANAI GRODŅĀ – 12 EUR
LR PILSOŅIEM UN NEPILSOŅIEM NOFORMĒŠANAS LAIKS
5 d.d. 2 d.d.
 
PRIVĀTA VĪZA
Vienreizēja viesu vīza līdz 30 dienām 34 EUR 60 EUR
Divreizēja viesu vīza līdz 30 dienām 43 EUR 78 EUR
Daudzkārtēja viesu vīza uz 1 gadu* 75 EUR
135 EUR

Bērniem līdz 6 g. 

7 EUR 8 EUR uz 3 mēnešiem
Daudzkārtēja uz 1 gadu 85 EUR**
145 EUR**
     
 
TŪRISMA VĪZA 3 d.d. 2 d.d.
Tikai ar viesnīcas apstiprinājuma vēstuli (uz veidlapas ar zīmogu un parakstu)
Vienreizēja tūrisma vīza līdz 10 dienām 35 EUR 60 EUR
Bērniem līdz 6 g. 7 EUR 8 EUR
 
NEPIECIEŠAMIE DOKUMENTI:
  • pase (ar derīguma termiņu ne mazāk par 90 dienām pēc vīzas termiņa beigas,  vismaz 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā)

  •  1 fotogrāfija  (35 х 45 mm,  krāsaina uz baltā fonā, palielināta seja 70-80% no fotogrāfijas, ne vecāk par 6 mēnešiem). piemērs

  • anketa (aizpildās uz vietas), Jūsu ērtībai varat aizpildīt iepriekš, anketa

  • apdrošināšana (noformējam uz vietas, cena 0,35 € /dienā)

Peronām, kas ir dzīmušas pēc  11.11.1991 jebkurās vīzas noformēšanai ir jāuzrāda dzīmšanas apliecību (vecāku pases kopijas - pēc pieprāsijuma)

Tranzīta vīzai ir nepieciešama vīza uz galamērķa valsti.

Ja vīza uz galamērķa valsti nav vajadzīga, nepieciešams iesniegt vienu no sekojošiem dokumentiem:

-        biļetes, vai transportlīdzekļa apdrošināšanas polise, kas darbojas galamērķa valsts teritorijā

-        līgums vai vienošanas, kas paredz iebraukšanu galamērķa valstī

-        nosūtošas organizācijas iesniegums

-        apliecinājums par patstāvīgu dzīvesvietu vai darbu galamērķa valstī

-        apliecinājums par īpašumtiesībām (nekustamais īpašums) galamērķa valstī

-        apliecinājums par radinieku dzīvošanu vai apbedīšanu galamērķa valstī

-        citi dokumenti, kas apliecina ceļojuma mērķus un brauciena datumus

* Lai noformēt komercvīzu līdz 90 dienām ir jāuzrada:
- vēstules petīcijas kopiju no firmas Baltkrievijā piemērs;
- Latvijas- Baltkrievijas uzņēmumu sadarbības līguma kopiju. Kopijai jābūt apstiprinātai ar Latvijas uzņēmuma zīmogu.  Līguma derīguma termiņām jābūt ne mazāk par pieprasītas vīzas termiņu;
- izziņu no darba vietas.                                                                                                     


 ** Lai noformēt komercvīzu līdz 180 dienām 1 gada laikā ir jāuzrada:
- vēstules petīcijas oriģinālu no uzņēmuma Baltkrievijā; piemērs
- Latvijas- Baltkrievijas uzņēmumu sadarbības līguma kopiju. Kopijai jābūt apstiprinātai ar Latvijas uzņēmuma zīmogu.  Līguma derīguma termiņām jābūt ne mazāk par pieprasītas vīzas termiņu;
- izziņu no darba vietas.
 

KRAVAS AUTOMAŠĪNAS  VADĪtĀJIEM

LATVIJAS AUTO ASOCIĀcijas biedriem
5 d.d. 2 d.d.
Daudzkārtēja uz 3 mēnešiem 80 EUR 140 EUR
Daudzkārtēja uz 1 gadu 85 EUR
145 EUR
 
NEPIECIEŠAMIE DOKUMENTI:
  • pase (ar derīguma termiņu ne mazāk par 90 dienām pēc vīzas termiņa beigas,  vismaz 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā)

  • 1 fotogrāfija  (35 х 45 mmkrāsaina uz baltā fonā, palielināta seja 70-80% no fotogrāfijas, ne vecāk par 6 mēnešiem). piemērs

  • anketa (aizpildās uz vietas)

  • apdrošināšana (noformējam uz vietas, uz 3 mēnešiem no 13,50 Eur, uz gadu no 20 Eur)

  • tehniskas pases un vadītāja apliecības kopijas

  • 2018 g. izmantotas vīzas kopija

  • vēstule no Latvijas Auto (varām noformēt paši – precizējiet pa tālr. 67 214 106)