Vīzas/

Vīza uz Uzbekistānu Vīza uz Uzbekistānu

VĪZA UZ UZBEKISTĀNU

 
Vīza tiek noformēta pēc pases kopijas, pases oriģināls ir nepieciešams uz pēdējām divām dienām, vīzas ielīmēšanai.
 
LR PILSOŅIEM UN NEPILSOŅIEM  NOFORMĒŠANAS LAIKS 
6-8 d. d.
(LR pilsoņiem)
10-12 d. d.
(LR nepilsoņiem un citu
valstu pilsoņiem
)
 
TŪRISMA VĪZA
Vienreizēja uz 7 dienām 90 EUR 220 EUR
Vienreizēja uz 14 dienām 100 EUR 250 EUR
Vienreizēja uz 14 dienām 110 EUR
 
KOMERCVĪZA 
Daudzkārtēja uz 6 mēn. 250 EUR
Daudzkārtēja uz gadu 320 EUR
 
NEPIECIEŠAMIE DOKUMENTI:
  • pase (ar derīguma termiņu ne mazāk par 90 dienām pēc vīzas termiņa beigas,  vismaz 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā)
  •  1 fotogrāfija  (35 х 45 mm,  krāsaina uz baltā fonā)
  • anketa (aizpildās uz vietas), Jūsu ērtībai varat aizpildīt iepriekš - anketa
LR nepilsoņiem  papildus nepieciešams iesniegt:
  • izziņa no darba vietas (krievu vai angļu valodā)
  • viesnīcas rezervācija (taisās pie mums, uz vietas)

Komercvīzas noformēšanai ir nepieciešama izziņa no darba (krievu vai angļu valodā)

Daudzkārtējai vīzai ir nepieciešama vēstule petīcija no partneriem Uzbekistānā

 
KRAVAS AUTOMAŠĪNAS  VADĪtĀJIEM 6-8 d. d.
 (LR pilsoņiem un nepilsoņiem)
uzturēšanas laiks – ne vairāk par  20 dienām vienā braucienā
Vienreizēja 1 mēneša laikā  120 EUR
Divreizēja 3 mēnešu laikā  150 EUR
Trīsreizēja 3 mēnešu laikā  160 EUR
Četreizēja 3 mēnešu laikā  170 EUR
 
NEPIECIEŠAMIE DOKUMENTI:
  • pase (ar derīguma termiņu ne mazāk par 90 dienām pēc vīzas termiņa beigas,  vismaz 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā)
  •  1 fotogrāfija  (35 х 45 mm,  krāsaina uz baltā fonā)
  • anketa (aizpildās uz vietas)
  • uzaicinošās organizācijas nosaukums un adrese (līgums ar kompāniju Uzbekistānā un iekraušana)
  • izziņa no darba (krievu vai angļu valodā)
 
SVARĪGI: 
KONSULĀRA NODAĻA PIEŅIEM DOKUMENTUS PIRMDIENĀS, TREŠDIENĀS UN PIEKTDIENĀS! 

Uzmanību!

Sakarā ar valūtas kursa izmaiņām cenas var mainīties, lūdzam precizēt pa tālr. 28-45-45-46, 27-093-630