Vīzas/

Vīza uz Uzbekistānu Vīza uz Uzbekistānu

VĪZA UZ UZBEKISTĀNU

 
 
 
LR PILSOŅIEM UN NEPILSOŅIEM  NOFORMĒŠANAS LAIKS 
3-6 d. d.
 
 
 
TŪRISMA E-VĪZA
Vienreizēja uz 30 dienām 50 EUR  
     
 
 
 
NEPIECIEŠAMIE DOKUMENTI:
  • pase (ar derīguma termiņu ne mazāk par 90 dienām pēc vīzas termiņa beigas,  vismaz 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā)
  •  1 fotogrāfija  (35 х 45 mm,  krāsaina uz baltā fonā)
  • anketa (aizpildās uz vietas), Jūsu ērtībai varat aizpildīt iepriekš - anketa
LR nepilsoņiem  papildus nepieciešams iesniegt:
  • izziņa no darba vietas (krievu vai angļu valodā)
  • viesnīcas rezervācija (taisās pie mums, uz vietas)

Komercvīzas noformēšanai ir nepieciešama izziņa no darba (krievu vai angļu valodā)

Daudzkārtējai vīzai ir nepieciešama vēstule petīcija no partneriem Uzbekistānā

 
KRAVAS AUTOMAŠĪNAS  VADĪtĀJIEM 6-8 d. d.
 (LR pilsoņiem un nepilsoņiem)
uzturēšanas laiks – ne vairāk par  20 dienām vienā braucienā
Vienreizēja 1 mēneša laikā  120 EUR
Divreizēja 3 mēnešu laikā  150 EUR
Trīsreizēja 3 mēnešu laikā  160 EUR
Četreizēja 3 mēnešu laikā  170 EUR
 Vīza tiek noformēta pēc pases kopijas, pases origināls  ir nepieciešams uz pēdējām divām dienām, vīzas ielīmēšanai.
NEPIECIEŠAMIE DOKUMENTI:
  • pase (ar derīguma termiņu ne mazāk par 90 dienām pēc vīzas termiņa beigas,  vismaz 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā)
  •  1 fotogrāfija  (35 х 45 mm,  krāsaina uz baltā fonā)
  • anketa (aizpildās uz vietas)
  • uzaicinošās organizācijas nosaukums un adrese (līgums ar kompāniju Uzbekistānā un iekraušana)
  • izziņa no darba (krievu vai angļu valodā)
 
SVARĪGI: 
KONSULĀRA NODAĻA PIEŅIEM DOKUMENTUS PIRMDIENĀS, TREŠDIENĀS UN PIEKTDIENĀS! 

Uzmanību!

Sakarā ar valūtas kursa izmaiņām cenas var mainīties, lūdzam precizēt pa tālr. 28-45-45-46, 27-093-630