Vīzas/

Vīza uz Azerbaidžānu Vīza uz Azerbaidžānu

VĪZA UZ AZERBAIDŽĀNU

 
                                                                                                                                                                        NOFORMĒŠANAS LAIKS
LR PILSOŅIEM UN NEPILSOŅIEM 14 - 15 d. d.

 

Vienreizēja tūrisma vīza līdz 30 dienām



100 EUR
(t.s. 35 EUR kons. nodēva)
NEPIECIEŠAMIE DOKUMENTI:

E-vīza, pases oriģināls nav nepieciešams

-  noskanēta pases kopija (ar derīguma termiņu ne mazāk par 90 dienām pēc vīzas termiņa beigas,  vismaz 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā)

-  labas kvalitātes noskanēta 1 foto uz balta fona 3x4 сm

-  aviobiļešu (turp un atpakaļ) rezervācijas kopija

- viesnīcas rezervācijas apstiprinājums (rezervācijas no Booking.com un citām rezervāciju sistēmām neder, apstiprinājumam jābūt no viesnīcas)
anketas dati (dzīvesvietas adrese, darba vieta, tas adrese, amats)



SVARĪGI:

Uzmanību!

Noformēšanas laiks un cenas var mainīties, lūdzam precizēt pa tālr. 67 214 106, 28-45-45-46