Vīzas/

Vīza uz ASV Vīza uz ASV

Vīza uz ASV

 
LR NEPILSOŅIEM

NOFORMĒŠANAS LAIKS

2 - 3 d.d.

Viesu vīza
Tūrisma vīza
Ģimenes vīza
Biznesa vīza


60,00 EUR  + konsulāra nodeva*
 
NEPIECIEŠAMIE DOKUMENTI:

- pase (ar derīguma termiņu ne mazāk par 6 mēnešiem pēc vīzas termiņa beigas,  vismaz 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā)

- 1 krāsaina fotogrāfija 5*5 сm uz baltā fona (elektroniski, JPG formātā)

- konta izraksts

- izziņa no darba

 - papildus dokumenti atkarībā no vīzas kategorijas**

 
SVARĪGI:

*Konsulāra nodeva ir atkarīga no iebraukšanas iemesliem un vīzas termiņiem, lūdzu precizēt pa tālr.

    26 82 97 47 vai 67 299 220

**Lai precizēt dokumentu pilnu sarakstu lūdzam pierakstīties uz konsultāciju.


LR PILSOŅIEM
(ESTA)

 Iebraukšanas atļauja līdz 90 dienām -     30,00 EUR
tiek noformēta ne vēlāk par 4 dienām pirms izlidošanas

 Uzmanību!

 *Noformēšanas laiks un cenas var mainīties, lūdzam precizēt pa tālr. 67 214 106, 28-45-45-46