Vīzas/

Vīza uz Kazahstānu Vīza uz Kazahstānu

VĪZA UZ KAZAHSTĀNU

 
LR NEPILSOŅIEM NOFORMĒŠANAS LAIKS
  11 d. d.
 
 
TŪRISMA VĪZA
Vienreizēja vīza līdz 30 dienām   140 EUR
 
KOMERCVĪZA   11 d. d.
 
Daudzkārtēja uz gadu   295 EUR
Daudzkārtēja uz gadu kravas auto vadītājiem   120 EUR
 
PRIVĀTA VĪZA KAZAHSTĀNĀ DZIMUŠĀM PERSONĀM   5 d. d.
 
Vienreizēja privāta vīza līdz 30 dienām   50 EUR
 
TRANZĪta vĪZA    
Vienreizēja tranzīta vīza   25 EUR
Divreizēja tranzīta vīza   45 EUR
 
NEPIECIEŠAMIE DOKUMENTI:
  • pase (ar derīguma termiņu ne mazāk par 6 mēn. pēc vīzas termiņa beigas,  vismaz 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā)
  •  1 fotogrāfija  (35 х 45 mm,  krāsaina uz baltā fonā)
  • anketa (aizpildās uz vietas), Jūsu ērtībai varat aizpildīt iepriekš - anketa
  • Kazahstānā dzimušām personām – dzimšanas apliecība
  • kravas auto vadītājiem – kravas pārvadāšanas licences tulkojums krievu valodā un vadītāju apliecības tulkojums
  • tranzīta vīzai ir nepieciešama vīza uz galamērķa valsti. Braucot ar automašīnu – tehniskas pases kopija un iesniegums ar maršruta aprakstu. Kravas auto vadītājiem – garantijas vēstule no firmas, vadītāju apliecības un tehniskas pases kopijas.
 
SVARĪGI:
Latvijas pilsoņiem - bez vīzas līdz 30 d.
Ieceļošanai uz ilgāku laiku, vai uz darbu ir nepieciešāma vīza, lūdzam sazināties ar mūsu konsultantiem 28 45 45 46

KAZAHSTĀNAS VĒSTNIECĪBAS KONSULĀRA NODAĻA TREŠDIENĀS NESTRĀDĀ!

Uzmanību!

Sakarā ar valūtas kursa izmaiņām cenas var mainīties, lūdzam precizēt pa tālr. 28-45-45-46, 27-093-630