Vīzas/

Vīza uz Ķīnu Vīza uz Ķīnu

Vīza uz Ķīnu

 
LR nepilsoņiem NOFORMĒŠANAS LAIKS 6 d.d.
1-reizēja vīza
2-reizēja vīza
daudzkārtēja (6 mēneši)
daudzkārtēja (12 mēneši)
70 EUR
85 EUR
110 EUR
140 EUR
 
LR pilsoņiem  
1-reizēja vīza
2-reizēja vīza
daudzkārtēja (6 mēneši)
daudzkārtēja (12 mēneši)
100 EUR
100 EUR
110 EUR
110 EUR
 
NEPIECIEŠAMI DOKUMENTI
- pase (ar derīguma termiņu ne mazāk par 6 mēn. pēc vīzas termiņa beigām, vismaz 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā)
- 1 fotogrāfija (35x45 mm, krāsaina uz baltā fona)
- dokumenti, kuri paskaidro ceļojuma mērķi (aviobiļešu, viesnīcas rezervēšana, ielūgums)
- veselības apdrošināšana (var tikt noformēta mūsu birojā, cena no 0,90 EUR/diennaktī)
- anketas dati
 
SVARĪGI
Piemaksa par steidzību ( 4-5 d.d.) 35 EUR.
Noformēšanas termiņš – neskaitot iesniegšanas dienu aģentūrā (vēstniecības pieņemšana pirmdien, trešdien, piektdien).

Pie dokumentu iesniegšanas ir nepieciešama personīga klātbūtne vēstniecībā.

Ceļojošajiem uz/caur Honkongu LR nepilsoņiem nepieciešama vīza, lūdzu konsultēties pie mūsu speciālistiem.
LR pilsoņiem līdz 90 dienām pusgada laikā Honkonga bez vīzas.

Uzmanību!

Noformēšanas termiņš un cena var mainīties, lūgums precizēt pa tālr. 28-45-45-46, 67-299-220