Vīzas/

Vīza uz Krieviju Vīza uz Krieviju

VĪZA UZ KRIEVIJU


 
LR PILSOŅIEM 9
d.d.
4
d.d.

d.d.
 
TŪRISMA VĪZA
Vienreizēja līdz 30 dienām 72 EUR 111 EUR pēc pieprasījuma
Vienreizēja līdz 30 dienām
bērni (līdz 16 gadiem) un seniori (65+ gadi)
70 EUR 111 EUR pēc pieprasījuma
 
PRIVĀTA VĪZA
Vienreizēja līdz 30 dienām
(
pēc privātā ielūguma)
70 EUR  111 EUR  
 
TRANZĪTA VĪZA
Divreizēja tranzīta vīza (balstoties pēc biļetēm)  80 EUR  120 EUR  
 
KOMERCVĪZA
Vienreizēja vīza līdz 90 dienām 85 EUR 135 EUR -
Divreizēja vīza līdz 90 dienām 89 EUR 140 EUR -
 
DAUDZKĀRTĒJA KOMERCVĪZA 9 darba dienas. 4 darba dienas.
Daudzkārtēja komercvīza uz 1 gadu (ja ir iepriekšēja vīza un ieceļošanas/izceļošanas zīmogi pēdējo 12 mēnešu laikā) no 90 EUR
 
Daudzkārtēja komercvīza uz 2 gadiem ar klientu ielūgumu 
(ja ir 2 iepriekšēja
s vīzas  un ieceļošanas/izceļošanas
zīmogi pēdējo 12 mēnešu laikā)
no 120 EUR  

Daudzkārtēja komercvīza uz 1 gadu (bez iepriekšējas vīzas)
Ielūguma noformēšanas laiks – 21 kalendāra diena (pēc pases kopijas).

160 EUR 210 EUR

Daudzkārtēja komercvīza uz 1 gadu (bez iepriekšējas vīzas)
Ielūguma noformēšanas laiks – 15 kalendāra dienas (pēc pases kopijas).

Bērniem līdz 18 g. nepieciešams dzimšanas apliecības notariāls tulkojums krievu valodā.
175 EUR 220 EUR
Vīzas pārnešana (no vecas pases uz jauno) 75 EUR
 
NEPIECIEŠAMIE DOKUMENTI:
  • pase (ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši pēc atgriešanās un vismaz 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā)
  • 1 fotogrāfija  (35х45 mmkrāsaina uz baltā fonā)
  • anketa (aizpildās uz vietas),Iebraucot Krievijas Federācijā, LR PILSOŅIEM un NEPILSOŅIEM uz vairāk par 7 darba dienam ir nepieciešama reģistrācija (pēc uzturēšanas vietas viesnīcā vai pēc privātas adreses).

     

     
    Ekspress-vīza, saņemšana iesniegšanas dienā - nosacījumi un cena pēc pieprasījuma.

    LR NEPILSOŅI  - bez vīzas ar uzturēšanu līdz 90 dienām 180 dienu periodā (no 01.01.2014.)

 

Uzmanību!

Sakarā ar valūtas kursa izmaiņām cenas var mainīties, lūdzam precizēt pa tālr. 28-45-45-46, 27-093-630


No 2019. gada 1. jūlija sakarā ar Krievijas Federācijas Valdības rīkojumu 52 valstu pilsoņi, tā skaitā arī Latvijas Republikas, var noformēt vienkārtējās komerciālās, humanitārās un tūrisma vīzas elektroniskā dokumenta formātā (elektroniskās vīzas) lai apmeklētu Kaļiņingradas apgabalu.

 

Elektroniskā vīza tiek izsniegta ne ātrāk par 20 dienām un ne vēlāk par 4 dienām pirms paredzētā iebraukšanas datuma.

 

Elektroniskā vīza tiek izsniegta ar 30 dienu derīguma termiņu, sākot no izsniegšanas datuma, un ar atļauto uzturēšanas termiņu Kaļiņingradas apgabalā līdz 8 diennaktīm no iebraukšanas datuma.

 

Ārzemju pilsoņiem, kuri saņēma elektroniskās vīzas iebraukšanai Kaļiņingradas apgabalā, ir tiesības atrasties un pārvietoties tikai Kaļiņingradas apgabala robežās.

 

ELEKTRONISKĀS TŪRISMA VĪZAS NOFORMĒŠANA IEBRAUKŠANAI KAĻIŅINGRADAS APGABALĀ – 10 EUR

 

Nepieciešamie dokumenti:

- pase (ar derīguma termiņu vismaz 6 mēneši pēc atgriešanas);

- tukšas lapas pasē zīmogiem;

- viesnīcas rezervācija;

- elektroniskā fotogrāfija baltā fonā jpg formātā (bez virsdrēbēm, galvassegām un saulesbrillēm);

- anketas dati.

 

Precizējiet visu informāciju pie mūsu konsultantiem!