Vīzas/

Vīza uz Japānu Vīza uz Japānu

Vīza uz Japānu

 
LR nepilsoņiem NOFORMĒŠANAS TERMIŅŠ 6-10 d.d.

1-reizēja vīza

Tranzīta vīza

45 EUR

25 EUR

 
NEPIECIEŠAMIE DOKUMENTI:

- pase(ar derīguma termiņu ne mazāk par 90 dienām, vismaz 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā)
- 2 fotogrāfijas  4,5 * 4,5 cm uz baltā fona
- ceļojuma mērķi paskaidrojošie dokumenti (aviobiļešu, viesnīcas rezervēšana, garantijas vēstule, ceļojuma plāns, ielūgums)
- izziņa no darba angļu valodā
- izziņa no bankas angļu valodā
- anketas dati

 
SVARĪGI


LATVIJAS PILSOŅIEM līdz 90 dienām bez vīzas!


Uzmanību!

Noformēšanas termiņš un cena var mainīties, lūgums precizēt pa tālr. 28-45-45-46, 67-299-220